Elfinbook Mini Smart Večkratno Uporabo Prenosnika Dnevnik Beležnica Letnik Usnje Elinbook Papirja Opomba Knjigo Tiskovine Darilo Traveler List

p10093

Nov izdelek

€16.35 €9.81

Opis izdelka Na način, si oglejte opombe gre za spremembe, v MANJŠIH način!V Elfinbook Mini je neskončno večkratno uporabo, cloud-povezan, žepne velikosti prenosnika iz prihodnosti!Deluje z veliko prostora, starih tehnologije v prosti Elfinbook App, ki je predstavil svoje beležke za vaše najljubše storitev v oblaku!En Prenosnik Za Vse, kar Elfinbook Mini prilega v žep in je kot nalašč za sezname opravil, hitro pozabijo, nakupovalni seznami, briljantne ideje in vse ostalo, kar si zapišete on-the-go!Neskončno Večkratno uporabo vlažno krpo odstrani Eraserable črnilo iz Elfinbook strani, tako da lahko ponovno uporabo vašega prenosnika znova in znova.Pro-nasvet, ne pozabite, da pregledate in uredite svoje opombe z Elfinbook app prvi!Elfinbook Prenesete APP brezplačno Elfinbook app za povečanje vaše strani pisno obvestilo izkušnje.VIP Kodo je vključena v Priročnik, ste lahko Premium račun z njim.Lahko scan karkoli boste napisali na Memo Pad, in jo shranite v Telefon.V Elfinbook APP samodejno prepozna opombe in poveča zaslon, ki proizvajajo slike bolj svež in živahen kot prava stvar.Niz znakov, ki v app, povezovanje z obstoječimi storitev računalništva v oblaku.Določi jih samodejno žarek ugotavlja, da so E-pošta, Google Drive, Evernote, Dropbox, OneDrive, OneNote, Parafinski, Polje, iCloud in iMessage!Visoko kakovostnega usnja, 3 vrste Notranje Strani, 20 listov, ki se nizajo zvezek, 20 listov je odločilo, papir, 20 listov papirja, primerna tako za oblikovanje, pisanje in risanje.kovinski svoboden-leaf tuljavo, ki je lahko prilagodljiv rušenje 6 barvah za različne izbire, Paket vključuje: 1x Elfinbook Mini, 1x Črna Eraserable Gel Peresa.

 • Vrsta: Sestava Knjiga
 • Kritje Materiala: umetno usnje
 • Slog: Ustvarjalne Trendi
 • Funkcija 1: za večkratno uporabo prenosnika
 • Blagovna Znamka: ELFINBOOK
 • Uporaba: Poslovna Potovanja
 • Številka Modela: ELFINBOOK Mini
 • Funkcija 2: izbrisljivi zvezek
 • Notranje Strani: 8x12cm, 60 listov(120 strani)
 • Funkcija 4: mikrovalovna zvezek
 • Funkcija 3: smart notebook

Oznake: primeru smrti opomba, potni list dan, bullet list zvezek, list usnje, diy usnje, beležnica, a7 usnje načrtovalec, usnje knjiga list, eraseble smart notebook, e dnevnik.

Mnenja in ocene

Dimoz87zzz
2020-11-01
4/5
I do not know how rocket book. But this is clearly not a record. Lubricating ink. Why a bunch of sheets, if you immediately take pictures? The pen and in the usual notebook is normally erased.
Lew Oliveira456
2020-09-27
5/5
nice size with different paper formats within. comes with erasable pen, cleaning cloth and lifetime elfinbook premium account of 10.5GB cloud storage for your notes. Works well.

Pripomočki