Mini OBD GPS Tracker za Avto OBD2 GPS Lokator Avtomobilskih Satelitski Internet v Realnem času za Sledenje Vozil, Daljinsko Spremljanje Glasovnega

p10640

Nov izdelek

€22.06 €17.64

Uvod:

Ta GPS Tracker je 2G GSM, GPS Tracker, ki deluje na podlagi obstoječe 2G GSM/GPRS omrežja in sistema GPS satelitov, je mogoče poiskati in spremlja vse cilje na daljavo s SMS-om, mobilne APLIKACIJE in programska oprema za spletno sledenje, brez kakršnih koli omejitev glede sledenja razdalje!To sprejema najbolj napredno tehnologijo GPS in LBS dvojno določanje položaja.Poleg tega, z vgrajeno močan magnet, ga je mogoče namestiti zelo enostavno in tesno na avto, tovornjak in vse ciljne s kovinskimi vmesnik.

Poleg tega lahko to vozilo tracker je polno zmožen GPS tracker, ki je zasnovana za najrazličnejše aplikacije sledenje vozil.To je podprto z opcijsko žični avto polnilnik, ki za dobiček continous zunanjega napajanja.Svojo vgrajen GPS sprejemnik ima odlične občutljivost in hitro čas, da se najprej popraviti.Quad band GPRS/GSM podsistem podpira 850/900/1800/1900 MHz omogoča TK105A se lokacija za spremljanje v realnem času ali občasno spremljajo zaledja strežnik in mobilnih naprav po vsem svetu!Integracija sistema je enostavna, kot popolna dokumentacija je na voljo za GPRS komunikacijski protokol.GPRS komunikacijski protokol podpira širok spekter poročil, vključno z nujno, geo-ograjo mejo prehode, nizko stanje baterije, šok, opozorila in načrtovane položaj GPS.

Značilnosti:

1. GPS+LBS Dvojno določanje Položaja Načine: Če gps-signal je dobro, naprava bo poiskati preko gps satelitov, če ne, bo naprava poiščite prek LBS!Pod GPS iskanje načina, točnost je 5-10 metrov, pod LBS iskanje načina, točnost je 100-1000 metrov!

2. Realtime Sledenje: Boste lahko v realnem času spremljali naprave na google maps prek mobilephone, tabličnem računalniku in računalnik, in minumum podatkov prenos interval je 10 sekund!

3. Zgodovina Poti Predvajanje: APLIKACIJE in spletnega strežnika lahko vpiše prenos podatkov v napravo do 6 mesecev, boste lahko za predvajanje zgodovino poti kadarkoli!

4. Dolg Čas Pripravljenosti: ima vgrajeno Li-ion baterijo, lahko pripravljenosti: do 60 dni.

5. Na daljavo Glas Monitor: Pošlji "Monitor+Geslo" v napravo, nato se naprava se bo spremenila v zaslonskem načinu,

zdaj, če vam bo klic na številko SIM v napravo, se bo pick up vaš klic samodejno, in boste lahko spremljali glas okoli naprave!

6. Prekoračitev hitrosti Opozorilo: Ta alarm deluje samo pod stalnim način določanja položaja.Ko je enota za hitrost presega hitrost, ki ga presetted bo poslal sporočilo "hitro alarm!" admin število vsakih 5 minut.

7. Šok/Vibracij Opozorilo: Ko ste tresenja nastavitev alarma,prosimo, da tracker se mirovanju za 5 minut, potem ta funkcija se bo začel delovati.To bo pošlji SMS "senzor alarm!" admin število v enoti dobili šokirana.

8. Gibanje Opozorilo: Ko enote turistov nepremična, v kraj, ki je za 10 minut, uporabnik lahko nastavite gibanja, alarm, ki jih ta ukaz "premakni+passord", potem v primeru, da je naprava preselil 500m ga pošlje alarmni SMS "Premakni Opozorilo+Zemljepisno širino in dolžino," pooblaščena številko.

9. Geo-ograja: Nastavite geofence za tracker, da omejite svoje gibanje v okrožju.Enota pošlje alarm informacije, APLIKACIJE in spletnega strežnika, ko gre iz ali so dobili v tem okrožju.

10. Spletno Sledenje Platforme in APLIKACIJ za Mobilne naprave: ŽIVLJENJSKA doba BREZPLAČNO !Spletni strežnik in tako iOS in Android različica APLIKACIJE, ki so na voljo!

Specifikacija:

* Dim: 47mm * 23 mm * 52mm

* Teža: 50 g

* Omrežje: 2G GSM/GPRS

* Band: 850/900/1800/1900Mhz

* GPS natančnost: 5m-10m

* Čas pripravljenosti: 60days

* Skladiščenje: Temp.: Od -40°C do +85°C

* Delovanje Temp.: -20°C do +55°C

* Vlažnost: 5%--95% brez kondenza

Pomembno Obvestilo:

* Ta naprava lahko samo delo z 2G omrežje GSM, in ta postavka ne vključuje Sim Kartico,prosim, kupite od lokalnih.

* Prosimo, prepričajte se, GSM kartica SIM podpira klicanje, pošiljanje sporočila, GPRS

* Prosimo, preverite, ali GSM SIM kartica ima na računu dovolj dobroimetja.

* Prosimo, prepričajte se, GSM kartice je odprt razpis ID zaslon funkcija in izklopljen klica preveži.

* Prosimo, vstavite GSM kartice SIM v napravo pravilno.

* Prosimo, uporabite normalni SIM kartico za tracker, ne Micro SIM ali Nano SIM.

Programsko Opremo Za Sledenje:

* O Spletnem sledenju pa platforme:

Brezplačne Spletne programske opreme za sledenje,ne zaračuna pristojbino,prijavno stran : w.008gps.com

Izberite "prijava za IMEI" na dnu zaslona

IMEI Št. :: na hrbtni strani pokrova

Geslo: 123456

* O Mobilnih APLIKACIJ Android/IOS za Sledenje:

Scan QR Kodo za namestitev aplikacije na vaš mobilni telefon.Register in dodaj račun.

Iskanje "TKSTAR GPS" v Apple App Store/Trgovina Google Play ali Skeniranje QR Kode za namestitev

aplikacije na vaš mobilni telefon.

Kako kul je ta GPS tracker?

1. Kaj naj si pripravite po tem, ko je dobil naprave?

* Prosimo, da se ustrezno SIM kartico za ta gps tracker, se kartica SIM mora biti združljiv z 2G GSM omrežja, in mora biti Normalno Velikost KARTICE;

* Prosimo, omogočite "GPRS, interneta, prenosa podatkov" in "ID Kličočega Prikaz" funkcije kartice SIM

 • GPS Lokacija: Evropa
 • Velikost Zaslona: Brez Zaslona
 • Blagovna Znamka: Vinidname
 • Ime Modela: Vinidname-10446
 • Vrsta GPS: GPS Tracker
 • Napetost: 12V
 • Gps Modul: Da,
 • Uporaba:
 • Postavka Velikost: 4,7 cm*2.3 cm*5,2 cm
 • Življenjska Doba Baterije: 30 Ur & Up
 • Poreklo: CN(Izvora)
 • Posebne Funkcije: Daljinsko Upravljanje

Oznake: gp tracker, OBD2 Skener, tk905, mini gps lokator mini, navigacija gps, brezžični internet, pc monitor, čarobno progi, pes gps tracker, ios gps tracker.

Pripomočki