Na Prostem Pohodništvo, Kampiranje In 0,01 Mikronov, Filter Vode Črpalka

p1457

Nov izdelek

€35.12 €33.36

Miniwell L610 prenosni vodni filter omogoča uporabnikom, da pijete čisto super okusa vode iz obnovljivih naravnih virov sveže vode.Je učinkovit proti bakterijam (Salmonella, Kolera, E coli, itd), protozoji ciste, in virus, tudi odstrani preostali klor, neprijeten okus, vonj in barvo.Miniwell prenosni vodni filter je idealna za pohodništvo & kampiranje, potovanja, pripravljenosti na izredne razmere in možnosti za preživetje.Ker L610 je prenosen in lahek, to je super tudi za potnike, ki ne želijo, da se zanesejo na kakovost lokalne vode.

Specifikacija:

Model

L610

Filter Velikost Por

Za 0,01 mikronov,

Velikost

165*50*85mm

NW

245g

GW

445g

Pretok Vode

0,5 L (0.13 gal)/min

Zmogljivosti

1000 L

Material

ABS , Ogljikovih Vlaken, UF(medicinski razred)

Pribor

Vstopnih in Izstopnih Cevi, Tkanine Vrečko, Navodila

Značilnosti:

Najmanjši Filter Velikost Por in 0,01 mikronov,

Odstrani 99,9-odstotni Vodni Bakterij in celo Viruse.

Odstrani 99% Kadmija, Svinca, Živega Srebra (Težkih Kovin).

Odlične Sposobnosti Filtriranja: 1000 Litrov.

Okrepljeno Zmanjšanje Klora okus, Neprijeten Okus, Vonj in Barvo.

Ohranja Koristnih Mineralov v Vodi.

Filter vložki zamenljivi

Certifikatom FDA CE SGS

Rok trajanja: 5 let(Po Začetnem Močenje: 3 leta)

Strukture:

3 stopnje filtracije proces miniwell L610 mehansko filtri sveže tekočo vodo, da veliko okusa vode.Ne potrebujejo kemikalij, elektro energije ali UV svetlobo, delujejo.

Faza 1: 0.1 Micron UF Pre-Filter blok s pesek, rjo, silt, črvi, bakterij in drugih velikih delcev, ki lahko zamašijo sistem.Pomaga razširiti ogljikov filter (faza 2) in UF membrane (faza 3) življenje zmogljivosti.

Faza 2: Ogljikovih Vlaken Filter močno odstrani neprijeten okus, vonj in preostalega klora v surove vode, tudi težke kovine (Svinec, živo Srebro in Kadmij) zaradi velike površine iz ogljikovih vlaken.

Faza 3: za 0,01 mikronov, filtracija velikost por od Miniwell L610 UF filter ima visoko učinkovitost pri odstranjevanju protozoji (na primer, Cryptosporidium, Giardia) in bakterije (na primer, Campylobacter, Salmonella, Shigella, E. coli) tudi učinkovitost pri odstranjevanju virusov človek znan (na primer, Črevesna, Hepatitis, Norovirus, Rotavirus)".Prinaša vam 1000 Litrov pitne vode.

UF značilnosti:

V L610 Ultra-filtracijo filter značilnosti state-of-the-art UF Votlih Vlaken Tehnologije membrane na ravni 0,01 mikronov.Voda seveda teče skozi pore od zunaj-v skozi membrano steno pod nizkim tlakom.Suspendiranih delcev in materialov z visoko molekulsko maso, se ne more prenesti skozi za 0,01 mikronov, UF membrane, ostane vam samo sveže, čisto vodo in koristnih mineralov.Vzorec tehnologije se uporabljajo za proizvodnjo čiste vode v zdravstvenih ustanovah in velike komunalne čistilne naprave.

Tudi, UF membrane lahko nazaj spirati, da podaljša življenjsko dobo.L610 UF filter zunaj-v konfiguracija povečuje enostavnost backwashing.UF membrane uspešnost lahko vzdrževati, veliko bolj kot 1000Liters če kliring je to primerno.

Podrobnosti Izdelka

Enostaven za uporabo:

1. Kraj dovodna cev v tek sveže vir vode (reke, jezera in dež, itd.).Uporabite float, da prefilter off dnu in stran od usedline.

2. Kraj vtičnico cev v pritrjena pokal ali čisto vodo posodo.

3. Začetek črpanja s premikanjem ročice navzgor in navzdol.

Filter Kartuš Svetlih & Zamenljive Čiščenje: L610 filter vložkov lahko očistite s čisto vodo.Miniwell predlaga čiščenje filtra s čisto vodo po vsaki uporabi. 1. Odstranite prefilter iz dovodne cevi. 2. Kraj dovodu vode cev v čisto vodo.Črpalka voda, ki teče skozi L610 filter vode, dokler voda teče ven iz vtičnice cev. 3. Priključite pre-filter za izhodni cevi.Črpalka voda, ki teče skozi pre-filter, dokler pretok vode je čisto iz prefilter.Za bolj temeljito čiščenje, UF filter se lahko očistijo z izpiranjem z medicinsko mouthwash in nato tresenje filter z odprtim koncu obrnjeni navzdol, da se preseliti delcev. ( OPOMBA : Ogljikov filter je treba sprati s čisto tekočo vodo. )

Zamenjava:

L610 filter vložki se lahko nadomesti.Ne boste morali vrgel proč celotnega sistema.

1. Prefilter zamenjava: Odstranite Pre-Filter iz vode dovodna cev nato namestite novo Prefilter. 2. Ogljikov filter in UF filter zamenjava: 2.1 Odvijte UF filter v nasprotni smeri urinega kazalca in nežno odstranite UF Filter /Carbon Filter skupščine. 2.2 Previdno zavrtite UF filter tako, da se Zaklep Zatiči so poravna z odprtinami, ki Zaklepanje Reže.Potegnite UF filter stran od Ogljikov Filter 2.3 Dal ogljikov filter in UF built-up filter v stanovanjskih in vijak na tesno.Zamenjajte filter.

Opomba: Če želite kupiti L610 filter zamenjave kot backup, prosimo, kliknite na spodnjo povezavo:

Poročilo o preskusu: Miniwell L610 je dobil FDA, CE certifikate in gre skozi SGS poročilo o preskusu.

Primerjava:

Primerjamo Miniwell Izdelkov z drugih blagovnih znamk, vodni filtri na trgu.Smo dodali nekaj blato in nekaj kapljic ogljikovih črnila v neprečiščene vode za simulacijo umazano vodo.S filtrirano vodo iz miniwell L610 je čistejši od drugih podobnih vodni filter.To je enostavno, da imajo dostop do sveže, čisto vodo tako dolgo, kot ste eden miniwell L610.

 • Neto teža: 245 g
 • Vrsta: Vodni Filter
 • Poreklo: CN(Izvora)
 • Pribor: Vstopnih in Izstopnih Cevi, Tkanine Vrečko, Navodila
 • Filter Na Kartušo Zamenjati,: Da,
 • Material: ABS , Ogljikovih Vlaken, UF(medicinski razred)
 • Zmanjšuje Neprijeten Okus & Vonj: Da,
 • Filtracija Zmogljivosti: 1000 litrov
 • Filtracija Velikost Por: Za 0,01 mikronov,
 • Velikost: 165*50*80mm
 • Pretok Vode: 0,5 L (0.13 gal)/min
 • Faza filtrskega: 3
 • Blagovna Znamka: miniwell

Oznake: filter za akvarij, oljno črpalko za črpanje, črpalka za vodo, zrak akvarij, črpalka, uzar penis črpalka, cvetlični lonček, leatherman multitool, bil reševalec, mini servo motor, remates na prostem.

Mnenja in ocene

Ikuzadykuju
2021-01-23
5/5
High quality product, just i need to test it out on field came in two weeks to to UAE, I like it and I'm pretty satisfied with the product

Pripomočki