128 po Meri Oblačila Oznake Osebno Ime Oznake Za Otroke/lahko železa ali šivanje/Oblačila Ime Etikete,Organski Bombaž Oznake Oznake

p1609

Nov izdelek

€11.44

Opis izdelka ♥♥♥ Železa na oblačila ime etikete, osebno s svojim imenom in natisnjena na 100% organski bombaž .Okolju prijazne, trajne, in mehko, ti po meri tkanine oznake, ki so kot nalašč za enostavno označevanje otroških oblačil.Oni so 1.58" x 0.43" cm(4 cm x 1.1 cm), in obstaja 128 železa na etiketah na nabor.Mi lahko natisnete logotip, umetnine, ali besedilo po meri.Če želite velikosti ali količine oznaka, ki ni prikazana, samo mi pošljite pogovor ali zahtevo za a meri, da. ♥♥♥ Teh oblačila nalepke so pralni stroj in končal z snažan lepilo, ki bo trajal skozi nešteto opere in obrabe.Če želite uporabljati, odstranite papir, varnostno, mesto na oblačila element in pritisnite zelo trdno vroča železa za 15 sekund (boste morda morali tanko pritiskom na krpo za zaščito obleke),Ne PARO likanje. ♥♥♥ V blagajni, prosimo, navedite: 1. pustite ime, ki ga želite natisniti ali katere koli besedilo, v polje "Opombe" oddelek 2. Izberite število pisave, ki ga želite (zadnja fotografija) ♥♥♥ Vse naloge, ki so po meri narejene.Prosimo, dovolite 3-5 dni za obdelavo boste prejeli številko za sledenje ko je vaše naročilo poslano. ♥♥♥ Prosim, da me kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja!!!

  • Številka Modela: 555
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Uporaba: Torbe
  • Tehnika: TISKANE
  • Material: Krpo
  • Oznaka Tipa: Glavni Lables
  • Vrsta Izdelka: Oblačilo Oznak

Oznake: ročno osebno šivanje oznak, etsy osebno nalepke, osebno nalepke znakov, osebno kvačkanje oznak, prilagodite šivanje oznak, osebno peko oznak, osebno šivanje oznak kanada, šivanje oznak osebnih, osebno tkane etikete šivanje, osebno pekarna oznak.

Pripomočki