Nov Terarij Kit Čarobno Izobraževalne DIY Igrača Nastavite S Svetlobo Za Zgodnje Eduaction Intelektualni Razvoj Igrače Za Otroke

p192564

Nov izdelek

€5.13 €2.05

Nov Terarij Kit Čarobno Izobraževalne DIY Igrača Nastavite S Svetlobo Za Zgodnje Eduaction Intelektualni Razvoj Igrače Za Otroke >>>>Element Podrobnosti

Bullet Točk: 1、Otrok Vrt Sklop: Ustvarite svojo lastno vrtnarjenje čarobno!Okrasite in negovati čarobni vrt, rasti rastlin vsak dan prinaša nova presenečenja za otroke.

2、Rastoče Rastline: Raste hitro, čarobni 'rastlin" germinate v teden in so prikazani v otroka ' s secret garden.

3、Dodajte Vodo: kompletna otrok vrtne garniture opremljen z vsem, kar potrebujete.Samo dodajte vodo!

4、kot Nalašč Pare Dejavnosti: kombinacija znanosti in umetnosti.Mix nestrupene barve za spodbujanje ustvarjalnosti in prilagodite vaš cvetlični lonček.Ko gledate na svojem vrtu rastejo navzgor, opazovanje rastlin življenjskega cikla!

5、Vrt Darila za Otroke: otrok čarobni fižol, vrt je edinstveno darilo za otroke!Skrbeti za vrt, ki je velik dejavnost za gojenje gojenje spretnosti, odgovornosti in zaupanja.

Opis:

Otroške ustvarjalnosti čarobni vrt prihaja z vse, kar potrebujete, da ustvarite vrtnarjenje čarobno!Ta celoten nabor otrok vrtnarjenje kit je vse, razen vode.Spodbujanje otrokove ustvarjalnosti.Zasaditev vrta je veliko dejavnosti, ki se lahko razvije spodbujanje znanja in krepitev občutka odgovornosti in zaupanja.Ko otrok prilagodite svoj vrt in ustvariti nekaj povsem edinstvenega, spodbujajo njihovo ustvarjalnost in samozavest.Združujejo znanost in umetnost s tem pare dejavnosti za otroke.Navdih ustvarjalnosti, ko ste mix nestrupene barve, da prilagodite vaš nasada.Upoštevajte rast vrtu in upoštevati življenjski cikel rastlin.

Upoštevajte rast vrtu in upoštevati življenjski cikel rastlin.

Specifikacija:

Ime: Terarija Kit

Material: ABS

Starost: nad 3-year-old

Učinek: sajenje, DIY, sij-v-temno

Seznam Vsebine:

1*Terarij Kit > > >>>Element Prikaži >>>>Po Prodaji

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Naše Skladišče

  • Material: EVA
  • Vrsta: Risanje Igrače Set
  • Številka Modela: Terarij Kit Čarobno Izobraževalne DIY Igrača
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: plastični terarij, steklo terarija, aquarium led rgb, za terarij lučka, dekor terarij, reptil, obrat terarij, chihiro led, aquarium led, lučka terarij.

Pripomočki