Zhenwei Privijte Matico Zlitine Gradnike Modela Jeep Gradbeni Inženiring STEBLO Igrača Nastavite Sestavljeni Off-road Avto Jeep Igrače

p548

Nov izdelek

€19.61 €13.73

RM12576969916795768

Zhenwei Privijte Matico Zlitine Gradnike Modela Jeep Gradbeni Inženiring STEBLO Igrača Nastavite Sestavljeni Jeep Igrače

Model izdelka: LT-B48

Ime Izdelka: Kovine Montaža-Črni Džip

Primerno starost: več kot 8 let

Skupščina težavnost:

Embalaža: Opp Vrečko (ni original škatli, je treba pozornost)

Končal Velikost:18*11.5*11.5 CM

Številka: 251 Kos

Obstaja nešteto high-tech igrače na trgu.Čeprav so ti izdelki ", oborožena do zob" z visoko tehnologijo in imajo lep in brezhiben videz, so v veliki meri ogroženim otrokom proces razmišljanja in delaš stvari.Sposobnost otrok, da uporabite svoje roke in ideje, je vedno šibkejši in šibkejši.Ta igrača daje otrokom prostor za ustvarjanje idej in ustvarjanje osebnih dela.

Prednost takšnih igrač je, da lahko izboljšali otrok razmišljanje in roke!

Razvijanje dobrih razmišljanje in praktične spretnosti, od zgodnjega otroštva, je bistvenega pomena za rast.

Ali v kmetijske in industrijske dobe, s sposobnostjo, da razmišljajo in praksi, ne glede na to, kakšno delo bo zelo izjemen!

Celovit prednosti kovinskih montaža vozila

1 Visoke kakovosti: izdelek je oblikovana tako, cinkove zlitine in je bilo strogo površinske obdelave.

2 izdelka, ki temelji na abstraktno zasnovo razvoja pravi igrače in boste lahko uživali skupščine proces.Po skupščini je končana, imate občutek dosežek in ga bo mogoče večkrat uporabiti.

3 Funkcionalni opis kovin, sestavljanje vozil

4 Zbirke: Ta izdelek se lahko zbirajo kot fino fizikalni model

5 Razvoj inteligence in sposobnosti.Otroci uveljavljajo svoje prstom fleksibilnost skozi proces mehanske montaže, negovanje možganov logičnega razmišljanja, sposobnosti, domišljijo in praktičnih sposobnosti.Prav tako trenira in vodi igralca mehanske oblikovanje interes in sposobnost.

To je dober partner za otroke in mladostnike.Peibaite, upokojeni profesor na Massachusetts Institute of Technology, je dejal: znanja, ki smo jih spoznali pri tem je bolj impresivno, kot karkoli je kdo naučil.Njene korenine so globlje v možganih.

6 Izboljšali svoje stanje uma.Sodobna visoko ritem življenja ljudi, ki so pogosto živčni in razdražljivi, psihološko kompleksnih in osamljen, motne.Ta izdelek je kot "otroške igrače" in obuja svoje "zanimanje", tako da lahko podoživite čas vesel otrok in obnoviti svojo nedolžnost in mir uma.

 • Starost, ki veljajo: nad 7 Let
 • Funkcija: DIY puzzle, hands-on možganov, razvoj inteligence
 • Material: Nerjaveče Jeklo
 • Certificiranje: 3C
 • Starostni Razpon: Odrasli
 • Črtna koda: Da,
 • Tema: Prevoz
 • Blago 3C Authentication Code: 2012152204008587
 • Številka Modela: LT-B48
 • Umetnost.Št.(številko članka): LT-B48
 • Opozorilo: Ne pogoltniti
 • Blagovna Znamka: zhenwei

Oznake: žerjav diy, avto jeep igrača, kovinske zlitine set, jeep wrangler, soglasju izpušnih plinov, mesto diy lego, gradniki ceste, steblo airtivity inženiring, jeep wrangler model, kovinski mlin kit.

Pripomočki