Hantek HT307 razširljiv odprtokoden Bausatz Sonda Nožice, Kompleti za Avto Avtomobilski Akupunktura, Popravila Orodja, Pribor

p602

Nov izdelek

€6.31 €5.05

Hantek HT307 razširljiv odprtokoden Bausatz Sonda Nožice, Kompleti za Avto Avtomobilski Akupunktura, Popravila Orodja, Pribor

Akupunktura Sonda Set (HT307)

To akupunktura sonda je nazaj svetlobi, piercing in popraviti sonde; Vsebina: 5pcs skupaj akupunktura sonde, 2pcs vijaki, in 20pcs zamenjava igel.

V HT307 Nazaj Sonda Zatiči so številne namene, kot so nazaj sondiranje, piercing, in pin-nasvet sondiranje.Globe nasvet lahko potisnite preteklosti vreme pack tesnila, da sonda priključki.So včasih navedena tudi kot akupunktura, sonde, v katerih se uporabljajo za piercing izolacijo žic dovoli za avtomobilske električne meritve, brez povzročanja škode na žice.Poleg tega se lahko uporablja kot pin-tip sonde, medtem ko delate z majhnimi vezja.

Če pin naj bend ali odmor med uporabo, sklop 5 sond, ki tudi prihaja z 20 zamenjavo igle.Za zamenjavo uporabite imbus ključ, da odstranite pritrdilni vijak in poškodovanih pin.Nato postavite v novo kodo pin in jo znova nastavite vijak.Sonda je ženska banana vtič za uporabo z vašim oscilloscope.

Prvič, to je nazaj pripenjati sonde.V bistvu, to je najmanjši premer nazaj pripenjati sonda, da vemo.To je bistvenega pomena za sondiranje danes je majhno, krhko priključek.Prav tako je zelo oster, zato ga diapozitivi preteklosti priključek plombe z lahkoto.Ta izdelek rešuje večino težav, povezanih s tradicionalnimi nazaj-polaganje metode.

Drugič, to je piercing sonde.Svoj majhen premer, dodatno oster pin, zaradi česar je idealen za piercing izolacijo na majhne merilnik žice, kjer se tradicionalni piercing orodja, lahko povzroči poškodbe.

Končno, tukaj je najboljši del-to je mogoče popraviti.Če pin postane poškodovan ali neuporaben, na kakršenkoli način, preprosto vzemite svoj žep izvijač, odstranite pritrdilni vijak, izvlecite stara koda pin in namestite novo!Ni potrebe po zamenjavi celotne sonde.

Vsebina:

5pcs Skupaj akupunktura sonde

2pcs Vijaki

20pcs Zamenjava igel

  • Številka Modela:
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka: Oscilloscope Bausatz Sonda Zatiči Kompleti
  • Oscilloscope Deli In Pribor Tip: Oscilloscope Deli
  • Blagovna Znamka: Hantek

Oznake: sonda test, alkantara avto, razširljiv odprtokoden 2, oscilloscop owon, telefon orodje za popravilo, avto nalepke, moxa, različno oscilloscope sonda, visoka kakovost napetosti sonda, avto prilagoditev opreme.

Mnenja in ocene

Ganraj Shewale35
2021-01-04
5/5
Nice, it works fine. Well finished.
Angelsosk
2020-12-10
5/5
As described

Pripomočki