WBY---402+++TIBET HIMALAJE NATURALWATER JASNO QUARTZ CRYSTAL SKULL CARVING

p9983

Nov izdelek

€37.60 €16.92

Dostava :

kitajska zraka post Običajno traja 15-48 delovnih dneh prispejo

Če želite uporabiti druge express, prosim, pustite sporočilo ali klepet z nami na spletu,

vam bomo najboljšo ceno, UPS, DHL, FEDEX, EMS, Kitajska Post Zrak so na voljo.

in pls biti skrbno : o DHL, ladijski promet pristojbina je tudi na podeželju.u lahko pogledate na spletni strani najprej ugotoviti, ali oddaljenih območjih.to mora plačati za extral, ladijski promet pristojbina za podeželska območja.pls obrnite na prodajalca o podrobnostih.hvala

Opomba: upamo, da pridejo na čas, ampak ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisna od logistike podjetje in lokalno vreme, carinski/dolžnosti, poštnina, upam, da si razumevanje.

Vrednost Komercialni Račun:

Da bi vas dobili te dobrine hitro in plačali manj davka (morebitne uvozne dajatve so kupci odgovornost), smo vedno se računa v nižji vrednosti, tako da carinjenje bo zelo enostavno in hitro.

Če ne želite, da bi račun v nižji vrednosti, prosimo, da nas obvestite o tem, kako veliko vrednost, ki bi jih radi pokazali na račun, ko oddate naročilo.

Storitve Jamstva:

če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano, se obrnite na nas za delno/popolno vračilo ali zamenjavo na naše stroške.

veseli smo, da vam pomaga s vračilo ali zamenjavo v roku 5 dni po prejemu izdelka, pod pogojem, da so vsi originalni embalaži in dodatke, ki so v prvotnem stanju.

če vam je ljubše, vrnitev blaga nazaj za več rešitev, se obrnite na nas vnaprej.kupci, ki so odgovorni za vrnitev stroškov dostave, pod nobenim pogojem.

  • Regionalna Funkcija: Kitajska
  • Tema: Maskota
  • Material: Kamen
  • Slog: feng shui

Oznake: himaliyan lučka za sol, dekor feng shui, tujec crystal, crystal skull, sol kamna, lobanja kamna, črni strop, quartz crystal, jasno quartz crystal, baker lobanje.

Mnenja in ocene

Radka 60
2021-02-01
4/5
Llego a tiempo, todo ok, solo que es muy pequeña.
Angelaclio
2021-02-09
5/5
Small but good quality and good size

Pripomočki